Missie en visie

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.k

Ons team

Onze vakmensen steken, met passie en trots, hun handen uit de mouwen. Zes ervaren montageploegen en zes bedienden gaan iedere werkdag aan de slag om elk project tot in de details af te ronden. Of het nu gaat over renovatie of nieuwbouw. Bij ons kan u steeds terecht bij één vast aanspreekpunt die uw project van A tot Z opvolgt.

Bestuurder

jaak
jaak

Ir. Jaak Van Hoef

Bestuurder

jo
jo

Jo Van Hoef

Bestuurder

inge
inge

Inge Van Hoef

Waarom Axor

Meedenkend, efficiënt en persoonlijk. Axor is als familiebedrijf een gevestigde waarde in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Correcte
uitvoeringstermijn

Gepassioneerde
vakmensen

Eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding

Vast aanspreekpunt voor uw project

+20 jaar ervaring
in de sector

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.
Wij contacteren u zo snel mogelijk!

Ons verhaal

De eerste stenen van Axor werden gelegd in 1996. Jaak Van Hoef en toenmalig vennoot Patrick Das staken de handen uit de mouwen en starten hun eigen bedrijf. Samen hadden ze maar liefst 20 jaar ervaring op zak. In één jaar tijd groeide het bedrijf van drie werknemers naar drie montageploegen.

Na 7 jaar werd het een echt familiebedrijf, zoon Jo Van Hoef stapte in de zaak waarna dochter Inge Van hoef volgde. In 2014 namen ze Axor officieel over. Oprichter Jaak kan u nog steeds terugvinden binnen het bedrijf en ondersteunt waar nodig.