Renovatie industriebouw

Renovatie industriebouw gezocht? Dan ben je bij Axor aan het juiste adres.

Start zonder zorgen aan je renovatieproces!

De renovatie van een industrieel gebouw is op en top maatwerk en vraagt daarom voor een ervaren industriebouwer. Axor industriebouw bestaat reeds 25 jaar en denkt met u mee op alle vlakken. Wij staan in voor de volledige ontzorging van uw renovatieproject.

Past de look van uw bedrijf niet meer met uw imago of uw nieuwe huisstijl? of komen de huidige normen en eisen niet meer overeen met uw structuur?

Wij bedenken samen met u creatieve oplossingen en bieden u met ons ervaren team een perfecte ondersteuning.

Renovatie industriebouw met een sterke raadgever

Er zijn verschillende soorten renovaties bij bedrijfspanden

1.     Een upgrade van je handelspand

We upgraden uw pand zo kwalitatief mogelijk, terwijl uw bedrijf wel in volle productie kan blijven doorwerken

2.     Een gedeeltelijke renovatie

het zijn vaak kleine ingrepen die een groot verschil maken voor de werksfeer, de uitstraling van uw bedrijfspand en voor uw bezoekers. Een gedeeltelijke renovatie kan een wereld van verschil worden.

3.     Een totaal renovatie

Is het toch tijd voor een totaal renovatie industriebouw? Ziet u helemaal niets positief meer aan uw huidige bedrijfspand? Het is tijd voor iets helemaal nieuw, maar u wilt uw vertrouwde locatie behouden? Ook bij een renovatie industriebouw zullen wij u totaal ontzorgen en zullen wij met de grootste zorg uw renovatie project onder handen nemen.

Een slimme Renovatie industriebouw geeft uw gebouw een tweede leven. Zo bouwen we samen aan meerwaarde voor uw pand: van kantoorgebouwen tot fabriekshallen. Onze vakmensen helpen u doorheen elke stap van het proces.

Uw noden bepalen het project. Daarom hoort bij elk project een aanpak op maat, zo leggen we steeds de juiste oplossing op tafel. Dit zorgt voor een vlotte oplevering, met zo min mogelijk overlast voor uw bedrijf.

De voordelen? Een weloverwogen renovatie die niet enkel energievriendelijk is, het geeft uw bedrijf ook een up-to-date uitstraling en kan meer ruimte creëren voor uw bedrijfsdoeleinden.

Onze aanpak

We houden niet van half werk, daarom leveren we steeds een oplossing op maat aan. Onze gepassioneerde vakmensen begeleiden we u van A tot Z doorheen het volledige Renovatie industriebouw proces.

  1. Verkennend gesprek
  2. Uitwerken van het concept
  3. Voorstel offerte
  4. Het ontwerp, inclusief 3D-plannen
  5. uitvoering

Kort nog even samengevat onze expertises

Elke Renovatie industriebouw vergt een aanpak op maat van de noden van onze klanten. Zo leveren we kwalitatief vakwerk af met de nodige expertise en begeleiding.

  • Gevelrenovatie,
  • Interne verbouwingen,
  • Renovatie in combinatie met nieuwbouw,
  • Kleine renovaties (inkomportaal, herindeling van kantoren, …),
  • Totale renovatie.

Missie en visie

Onze missie en visie: We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elke Renovatie industriebouw wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het Renovatie industriebouw proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Vraag een offerte aan

Wij helpen u om uw Renovatie industriebouw te realiseren. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor uw industrieproject. Bel +32 89 46 10 79 of mail:
info@axor.be.  Wij helpen u graag verder!

Renovatie industriebouw voorbeelden