Axor


Industriebouw AXOR nv werd in 1996 opgericht door ir Jaak Van Hoef en Patrick Das. De vennoten hadden beiden meer dan 20 jaar ervaring in de INDUSTRIEBOUW. Met deze ervaring en de vakbekwaamheid van hun eerste personeelsleden, die tevens reeds meer dan 10 jaar in de sector actief waren, ging het bedrijf in april 1996 van start met 3 werknemers en groeide binnen het jaar uit tot een bedrijf met 3 montage ploegen.

Na twee jaar bouwde AXOR zijn eigen bedrijfshal met burelen, gelegen op het industrieterrein in Bocholt, waarin zowel de montageploegen als de eigen studiedienst konden uitbreiden.

Momenteel heeft AXOR vijf volwaardige montageploegen die allemaal de nodige kennis bezitten om kwaliteit te leveren. De binnendienst is versterkt met jong leven, maar het merkteken van AXOR blijft na al die jaren nog steeds een degelijke prijs-kwaliteit verhouding en een correcte uitvoeringstermijn.

Vanaf 2009 heeft AXOR ook de boekhoudkundige taken intern gehaald. Hierdoor zullen de financiƫle handelingen nog sneller kunnen gebeuren waardoor de klanten en leveranciers van een optimale service blijven genieten.

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen, garages, kantoren enz. Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van renovaties van bestaande gebouwen. Jaarlijks realiseert Axor een 50-tal projecten.

Axor Logo 2014

Goolderheideweg 9
B-3950 Bocholt
Belgium
Tel: 089 46 10 79
Fax :089 46 71 18
Email: info@axor.be

Axor Industriebouw Bocholt

20 jaar axor